Υπηρεσίες

Μελέτη, Εγκατάσταση, Συντήρηση Ηλεκτρολογικών Έργων

Χάρη στην επάνδρωση της ομάδας μας με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και την επένδυση της εταιρείας μας σε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, η Light Tech στο Μαρούσι, είναι σε θέση να παρέχει ολοκληρωμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες!

Previous
Next
Previous
Next
  • Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις
  • Μηχανολογικές Εγκαταστάσεις
  • Ειδικοί Φωτισμοί
  • Αποκαταστάσεις Βλαβών
  • Έκδοση Πιστοποιητικών ΔΕΗ
  • Εφαρμογές Δομημένης Καλωδίωσης
  • Συντήρηση Ηλεκτρολογικών Δικτύων

Οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί και μηχανολόγοι μηχανικοί της εταιρείας μας μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας, ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας κάθε έργου!  

Στη Light Tech αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τις ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις του χώρου σας -οικιακού και επαγγελματικού.  

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούμε εγκαταστάσεις υποσταθμών και γεννητριών, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις κατοικιών/καταστημάτων/βιομηχανιών και εφαρμογές δομημένης καλωδίωσης 

Previous
Next
Previous
Next

Υλοποιούμε, επίσης, ειδικούς φωτισμούς για ανοιχτούς και κλειστούς χώρους, εκθέσεις, καταστήματα, κατοικίες και εκδίδουμε Πιστοποιητικά Δ.Ε.Η. 

Οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί μας αναλαμβάνουν συντηρήσεις-ανακαινίσεις δικτύων, ενώ είμαστε στη διάθεσή σας για αποκαταστάσεις ηλεκτρολογικών βλαβών οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!  

Βρισκόμαστε στο πλευρό σας 24 ώρες το 24ωρο, δίνοντας τις ιδεατές λύσεις στα ηλεκτρολογικά προβλήματα που προκύπτουν!  

Η εταιρεία μας, επιθυμώντας να σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις διαφορετικές ανάγκες κάθε κτιρίου, διατηρεί συνεργασία και με έμπειρους επαγγελματίες, που διακρίνονται για την υψηλή εξειδίκευσή τους.  

Συνεργαζόμαστε με επιλεγμένους επαγγελματίες!

Συστήματα Κλιματισμού:

Βλάχος Λεωνίδας, Μηχανολόγος Μηχανικός

Συστήματα Ύδρευσης – Θέρμανσης:

Βιδάλης Γεώργιος, Μηχανολόγος Μηχανικός

Συστήματα Ασφάλειας Χώρου:

Μαυριανός Αντώνης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός